diumenge, 30 d’agost de 2009

LanZParote franquista

Any --com a mínim-- 2009. Als carrers i a les places de diverses poblacions de la meravellosa illa canària on, per tercera vegada, ha estiuejat el president del govern espanyol, el socialista José Luis Rodríguez Zapatero, continua havent-hi plaques com aquestes. I en abundància, a més a més. Us en dono fe. (Les fotos són meves, sí.) ¿Què en penseu? ¿Us imagineu una situació semblant a Alemanya o a Itàlia, posem per cas? Si no us fa re, us agrairé que opineu, si voleu fer-ho, aquí mateix, al bloc, però feu el que us vingui de gust, clar. Bon curs.

4 comentaris:

M.Dolors ha dit...

Marc, un altre dia passeja't per Múrcia i província, càmara en ristre. Podràs fer un altre àlbum!

Albert Medrán ha dit...

Per desgràcia, es repeteix a molts pobles i ciutats...

David ha dit...

Recordo que a Sant Jaume de Compostel·la, amb batlle socialista de fa molts anys si no m'erro, encara tenen una avinguda Generalísimo que, juntament amb el carrer Carrero Blanco, conflueix a la plaça José Antonio Primo de Rivera. Ai, no, que ara aquests dos últims són "rua" i "praza", respectivament.

pep ha dit...

Com que tenim un gran esperit associacionista, podriem organitzar un Centre Excursionista Antifeixista i anar a tots aquests pobles amb escarpes i martells (i escales) per destruïr els cartells. Però amb les mentalitats, què s'hi pot fer?