dilluns, 18 de maig del 2009

M'entrevisten al bloc del "Sabadell, fes clic"

Que és, com deia a l'anotació anterior, el programa de l'Ajuntament de Sabadell de foment de les (ja no tan) noves tecnologies. Doncs això: que m'hi entrevisten. Va proposar-m'ho la tècnica municipal Laura Vinyals --hola, Laura-- i em va semblar perfecte. Amb franquesa, em soprèn en primer lloc i m'il·lusiona en segon que el meu govern local, la Casa Gran, em consideri un dels blocaires sabadellencs més destacats, que el bloc consistorial ha decidit donar a conèixer per començar a fer camí amb motiu del Dia d'Internet. Les dues altres iniciatives incloses a la celebració ceballuda de l'efemèride són un taller de blocs als anomenats espainternet --que, diguem-ho de passada, són possibles gràcies a 72.000 euros de l'Obra Social Caixa Sabadell-- i el primer concurs de blocs sabadellencs Clica per Sabadell, on he inscrit ÒSSUL.blogspot.com (El periodisme era això) i on espero que em voteu i que, si ja ho heu fet, hi torneu. ;-) Crec que tinc dret de quedar-hi en una posició digna: ¿quants altres blocaires sabadellencs posen a la capçalera dels seus blocs respectius una foto de la seva gata, anomenada Arraona? ¿Quants, eh? Ampliació Veig que l'ASabadell.cat se'n fa ressò.

3 comentaris:

òscargid ha dit...

Hola Marc! Enhorabona per l'entrevista. Ara mateix et voto. Per cert: gràcies per citar el meu blog a l'entrevista. Quin honor!

Joan Carles Reina ha dit...

Aaaaraaaaaa!!! ja me'n recordo, del perquè ens coneixem!! però si ens tractàvem gairebé a diari!! ostres, ostres quin cap. És que a la foto de l'entrevista se't veu millor!! Vale, vale, enigma resolt. Molt bé la entrevista. Això dels blocs és molt interessant. Recordo que un dia parlaves d'Internet 2.0 amb unes reflexions similars a un altre blocaire amic (Marc Monells, el deus conèixer) Tot forma part d'allò que en diuen "extimitat". Ja en parlarem.

Bé, és veritat, tens una gata que es diu Arraona i surt a la capçalera. Però jo vaig penjar un vídeo de la meva jugant a l'scalextric, jajaja!!!
http://hakakamate.blogspot.com/2009/01/s-el-que-t-els-reis-que-es-pensa-la.html

Marc Serrano i Òssul ha dit...

Òscar, gràcies pel vot i de res per haver citat el teu bloc: s'ho mereix i, a més a més, em vas convidar a un cafè. ;-) Joan Carles, ja ho veus: m'he fet gran --una mica; del tot no vull fer-me'n mai-- i m'ha sortit barba i algun cabell blanc i tot; quant a l'extimitat, em preocupa no tant per l'airejament de la vida personal que suposa sinó perquè el que vehicula --la vida personal del personal-- no m'interessa gaire en general --amb excepcions--, i, pel que fa a les gates, la teva (també) sembla preciosa --haurem de presentar-les, ¿no? Gràcies pels comentaris a tots dos. Salut.