dimecres, 17 de juny del 2009

Se m'enduen a l'hospital

Teniu raó. Ja sé que la idea és que el bloc sigui molt professional (periodístic, comunicatiu) i molt poc personal, però és que, si més no, vull comentar-vos, per atendre-us com a lectors com mereixeu, que aquests dies no l'actualitzaré perquè estaré ingressat per una intervenció quirúrgica que, en principi, si no hi ha sorpreses, no és gaire complicada. La trucada més esperada de l'any --la del Taulí-- va arribar dijous després de nou llargs mesos d'espera i poc més d'un any --sí, sí: un any-- després que el malson comencés --aleshores era greu; ara només es tracta d'un tràmit per passar pàgina, per tancar etapa, per avançar. Espero que la cosa vagi ràpid i poder gaudir de les millores recents al saturadíssim Hospital de Sabadell; confio plenament en els seus professionals, que fan miracles amb pocs recursos, i us agraeixo un suport que, de fet, ja m'esteu donant abans que, demà dijous al matí, hi ingressi. Si sou uns xafarders i uns friquis d'Internet com jo i voleu llegir la carta que, quan em van donar l'alta hospitalària --la història va continuar a casa--, em van publicar l'Avui, l'Avui Sabadell i el Diari de Sabadell, cliqueu sobre el nom en cursiva de cadascuna d'aquestes publicacions.

9 comentaris:

òscargid ha dit...

Marc! Que et vagi tot molt bé i que estiguis 100% recuperat d'aquí ben poc! Estarem esperant les teves notícies al teu blog. Una abraçada!

Xavi Gassó ha dit...

Sort amic, ens veiem aviat per indrets turullencs!

Anònim ha dit...

Hola Marc !!!!!!!

Per fiii el dia !!! Segur que anirà tot Molt bée !! i per fi podràs passar unes bones vacances si més no tranquiles.
Si dius habitació et vindrem a veure.... un petooo molt fort.
Anne Marie

Albert Medrán ha dit...

Molt sort i espero veuré un post teu per aquí ben aviat!

Marc AB ha dit...

Molt d'ànim, Marc!

Marc Serrano i Òssul ha dit...

Des de casa, ja, foradat i grapat com una nota, un dossier o un recull de premsa --o uns quants: 3+3+2= 8 grapes en total--, vull donar-vos moltes gràcies a tots --que, en català, inclou nois i noies-- pels comentaris, els trucs, els sms, els correus electrònics, les visites, etc. De tot cor.

Jordi Rius ha dit...

La importància d'un espai professional a internet com pot ser un bloc, precisamnet augmenta quan la part personal treu el nas per un espai professional. Aquest es un valor afegit sempre que s'utilitzi amb sentit comú i lo personal no es mengi lo professional pero, si es manté un balanç adequat, lo personal es un valor positiu, no negatiu.

A millorar-se

Treballadors d´Acció Ciutadana de la Generalitat ha dit...

Hola.Som un grup de treballadors i treballadores de la secretaria d´Acció Ciutadana de la Generalitat.No som sabadellencs,encara que tenim companys i companyes a oficines com Can Oriac.Voldriem saber qui es el Josep Maria Civis de veritat perque considerem que l´esta fent molt grossa contra un company de nom Maudili Prieto fins el punt que porta 6 mesos cobrant i sense treballar i aixo es injust.No podem pagar els capricis de Civis.Ens cal algu que ens informi des de Sabadell.
Gràcies.Els treballadors/es d´Acció Ciutadana.

Anònim ha dit...

No te das cuenta Maudili que no cuela, que no puedes colapsar los foros de Badalona para que se hable de ti, utilizando nicks varios tales "Vecinos de Llefiá", "Manu", "Pep" y demás letanía de falsas personalidades, solo para que hablen de uno.

Date cuenta que nadie te conoce, no has hecho nada relevante y no eres una persona que pueda suscitar ningun tipo de interés aunque postees mil veces tu nombre en todos los foros lo unico que conseguiras es ser oficialmente el "tonto del pueblo", el "Bartolín" de Badalona.

Lo que tu llamas vecinos de Llefiá en Bétulo era martorellparla, o sea un nick con el que entrabas y que rápidamente banearon al detectar que eras tu mismo quien autobombardeabas el foro.

http://betulo.es/viewtopic.php?t=1559

http://betulo.es/viewtopic.php?t=1597

Es patética la estrategia que has elegido para entrar en política que es la de intentar ir a rueda de un partido ultrademagógico para tener algo de notoriedad, cuando además tanto el partido como los militantes de PxC en Badalona saben que es mentira, que ni eres militante, ni saben quien eres aunque si lo que buscas: meter los hocicos. Eso si, en pla cobarde, desde el pc de casa...

Deberías reflexionar sobre esta actitud de niño de diez años. La gente no te quiere