dilluns, 7 de setembre del 2009

Aquest bloc (i jo mateix), al diari "Avui" d'avui

¡Bon dia! Concretament, la fotoanotació de fa uns dies en què denunciava (gràficament) que el franquisme s'homenatja al nomenclàtor de l'illa canària on estiueja ZP --Lanzarote. Llegiu-ne la versió paper aquí o la versió web, idèntica, aquí. O compreu el diari Avui en un quiosc, que tampoc no passa re: el quiosquer no mossega i el preu del que us hi vendrà no és pas prohibitiu, tampoc. Gràcies a la col·lega Sílvia Barroso per haver-me atès amb cortesia i per haver transformat en notícia el material que li he ofert. Ara bé: això no és tot. El diari m'havia promès que citaria el meu suggeriment i que enllaçaria el meu bloc a la notícia --almenys, al web, entenc-- a banda de signar-m'hi les fotos, però, ara com ara, només ha fet aquesta última cosa --les dues primeres, no--, la qual cosa, francament, m'ha decebut força. (Les coses cal dir-les tal com són, sense maquillatge.) La notícia de la versió paper ja està impresa, però els companys del rotatiu barceloní encara poden fer complir a la digital les dues primeres promeses. A veure si és veritat: al Cèsar, el que li pertany, sisplau. Gràcies. Ampliació L'Avui.cat ha rectificat: em cita i m'enllaça a la notícia, al final de la qual ha afegit: "Totes les fotografies són cedides per Marc Serrano, que ha estat testimoni de la permanència d'aquests vestigis aquest mes d'agost". Ara, sí. ¡Moltes gràcies!

5 comentaris:

Bet ha dit...

Caram Marc, molt bé, aquestes coses sí que s'han de fer conèixer i denunciar...! Ara pots fer un article del rebombori que s'ha muntat a Arenys de Munt ;-)

M.Dolors ha dit...

Mar, molt bé!
Ja vas veure que vaig ser la primera a opinar perquè ho trobo absolutament vergonyós. I no només a Lanzarote, eh? Però m'ha semblat excel·lent el teu reportatge i la teva denúncia.
Tinc l'AVUI aquí devant. A veure si hi ha resposta.

Albert Medrán ha dit...

ho escoltava a la ràdio i pensava en tu!

Marc Serrano i Òssul ha dit...

¿A la ràdio, Albert?

Mike Johnson ha dit...

Tienes un blog muy interesante. También puedes dirigirlo en Instagram. Te aconsejo que Compra Seguidores de Instagram para tu blog.