dissabte, 6 de desembre del 2008

Bassas d'aigua cristal·lina

Deixeu-me escriure-us, encara, sobre la conferència del Bassas a la caixa de fa una setmana --com que aquesta, de setmana, ha estat mogudeta, no ho havia pogut fer.
En comptes de fer-ho jo, però, deixo que les fotos de la Berta Tiana la retratin sota aquestes línies; el senyor del seu costat és Manuel Grau i Gasulla, expresident de Caixa Sabadell i actual president de l'Associació Pere Oliver de Caixa Sabadell, que aplega (ex)membres dels òrgans de govern de la caixa catalana degana. Ja veieu que a l'auditori amb prou feines s'hi cabia. Ah: va tancar la conferència una pregunta compromesa de l'amic Marc Cornet sobre el rumb actual de la ràdio nacional.
Permeteu-me, també, que, per acabar d'arrodonir-ne el relat, us n'enllaci la prèvia d'El Punt Vallès Occidental; les recomanacions --entranyable secció d'agenda-- d'El Periódico (en català i en castellà), de La Vanguardia, d'El País i de radiosabadell.fm; les cròniques de l'ACN i, de rebot, d'eldebat.cat i del 3cat24.cat, i, last but not least, l'entrevista que l'amic Albert Castellví va fer-li al programa de Ràdio Sabadell 94.6 que dirigeix, Anem per feina.
M'agradaria enllaçar-vos-en, també, la fotonotícia del Diari de Sabadell, El diari de casa, però, com alguns ja sabeu, el degà de la comunicació sabadellenca no publica (cap d)els seus continguts en línia. ¿Què hi farem?

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Marc Serrano i Òssul ha dit...

No censuro: era un missatge brossa.

Anònim ha dit...

Marc Serrano i Òssul dijo...
¡Buena iniciativa! Te compro el catalán, claro. Salud.


Ja, comprar con lo agarrados que sois !

Marc Serrano i Òssul ha dit...

No l'esborro per deixar palesa un cop més la covardia i la intolerància de qui s'amaga rere l'anonimat per combatre la diversitat nacional amb un tòpic tronat: si realment som gasius, potser en som perquè se'ns espolia. Tot plegat, arran d'un comentari meu a http://www.saveourblogs.blogspot.com. Per cert, anònim: gràcies pel comentari.