dijous, 31 de gener del 2013

L’agregador de notícies de Sabadell al Twitter assoleix els 4.000 seguidors (nota de premsa)

L’agregador de notícies de Sabadell al Twitter, @DiarisSabadell, ha superat els 4.000 seguidors poc abans del seu segon aniversari. El supramitjà es consolida, així, com a compte més utilitzat pels usuaris de la xarxa social per informar-se de l’actualitat sabadellenca. 

@DiarisSabadell reuneix en un sol perfil de Twitter totes les notícies que publiquen sobre la ciutat els deu mitjans de comunicació locals més rellevants i quatre més d’abast nacional, i facilita, així, mantenir-se’n al dia des de les seves diverses línies editorials.

Més de 25.000 clics mensuals

Els últims 30 dies (de l’1 al 30 de gener), l’agregador de notícies de Sabadell ha enviat 25.659 clics a 1.451 peces. Els mitjans que n’han rebut més han estat, en aquest ordre, Ràdio Sabadell 94.6 (7.313), iSabadell.cat (4.304), Diari de Sabadell (3.616), La Vanguardia (3.316) i Sabadell en Vivo (2.126). A més dels cinc mencionats, els altres nou mitjans que el compte agrega són els locals El Punt Avui, El Diari del Vallès, RadiOna, Mola TV, drecera.info (abans, VilaWeb Sabadell) i Weekand Sabadell, i els nacionals Ara, El Periódico i 324.cat.

En creixement constant, @DiarisSabadell registra 52 punts sobre 100 al mesurador d’influència Klout; Kred, en canvi, l’avalua amb un 760 de 1.000 en influència i amb un 6 de 12 en abast, i li assigna un total de 86.916 punts. Segons dades dels últims 90 dies proporcionades pel mateix Klout, l’agregador de notícies de Sabadell al Twitter l’han mencionat més de 700 vegades, pertany a més de 100 llistes (a 128, de fet, concretament), i ha generat més de 1.000 repiulades.

Dos anys, 18.000 tuits

De manera automatitzada, però amb suport humà, @DiarisSabadell genera en temps real un tuit per cada titular de mitjà agregat. Cadascun dels piulets resultants l’acompanyen, sempre, un enllaç cap a la notícia completa i una etiqueta que n’identifica la font. Al llarg dels dos últims anys, el compte ha emès més de 18.000 piulades, i ha anat repiulant, també, algunes mencions d’interès.

@DiarisSabadell va néixer al febrer del 2011 amb els objectius de fer visible l’actualitat sabadellenca —i la mateixa ciutat— a la xarxa social Twitter i de facilitar-ne el seguiment a través d’un sol compte. L’agregador de notícies de Sabadell el gestionen els comunicadors sabadellencs Òscar Gómez i Domínguez, responsable de la seva imatge gràfica, i Marc Serrano i Òssul, creador i editor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

missatge lloc excepcional. Jo vaig a marcar i veure molt més sovint. M'agrada molt la plantilla de pàgina web

Marc Serrano i Òssul ha dit...

Un comentari brossa en català! :)